محسن اس ام اس

محسن اس ام اس

محسن اس ام اس

محسن اس ام اس

قهوه ترک بی شیر

طرز تهیه قهوه ترک بی شیر

قهوه ترک یکی از مهمترین نوشیدنی های ترکیه و نشان دهنده فرهنگ مردم ترکیه است. این قهوه در کافی شاپ ها به فروش می رسد ، ولی شما میتوانید خودتان ان را در منزل تهیه کنید. قهوه ترک هم با شیر تهیه می شود و هم بدون شیر. در این بخش از سایت فرکافی طرز تهیه قهوه ترک با شیر و بدون شیر را برای شما بیان میکنیم. برای کسب اطلاعات بیشتر ادامه مطلب را مطالعه کنید.

 

طرز تهیه قهوه ترک بی شیر

وسایل لازم برای تهیه قهوه ترک

طرز تهیه قهوه ترک با شیر و طرز تهیه قهوه ترک بی شیر

قهوه جوش ترک : بهتر است از جنس مس و با دهنه ای باریک باشد.

پودر قهوه ترک : قهوه شما باید حتما بسیار نرم آسیاب شده باشد تا شبیه پودر کاکائو شود.

آب : بهتر است از آب مجدد تصفیه شده و یا آب معدنی استفاده بکنید!

شکر : شکر هم به قهوه طعم می دهد و هم باعث غلیظ تر شدن و در اصطلاح مربایی شدن هر چه بیشتر قهوه ترک خواهد شد.

منبع گرما : چه از شعله گاز استفاده میکنید و چه از اجاق برقی باید بدانید که در هنگام تهیه قهوه ترک باید شعله تان کم باشد.

فنجان : بهتر است از فنجان‌های چینی مخصوص قهوه خوری استفاده کنید.

طرز تهیه قهوه ترک بی شیر

وقتی که وسایل بالا را اماده کردید به ترتیب زیر قهوه ترکتان را تهیه کنید.

۱- در اولین مرحله از طرز تهیه قهوه ترک باید میزان اب را اندازه بگیرید. برای اینکار کافیست به اندازه فنجانی که میخواهید به مهمان ها قهوه بدهید برای هر نفر یک لیوان اب در قهوه جوش بریزید. یعنی مثلا برای 4 نفر 4 فنجان اب لازمست.

طرز تهیه قهوه ترک با شیر و طرز تهیه قهوه ترک بی شیر طرز تهیه قهوه ترک با شیر و طرز تهیه قهوه ترک بی شیر

۲ – همچنین برای هر نفر یک قاشق مربا خوری سر پر قهوه ترک درون قهوه جوش بریزید. اگر قصد دارید قهوه تان برای همه شیرین باشد باید از همان اول بعد از اضافه کردن قهوه شکر را هم به قهوه جوش بیافزایید. در غیر اینصورت شکر را در شکرپاش ریخته  و کنار فنجان های قهوه نزد مهمان ببرید.

طرز تهیه قهوه ترک با شیر و طرز تهیه قهوه ترک بی شیر طرز تهیه قهوه ترک با شیر و طرز تهیه قهوه ترک بی شیر

۳ – به گزارش سایت فرکافی وقتیکه پودر قهوه ی ترک و شکر را ریختید باید انها را در قهوه جوش حسابی با هم ترکیب کنید.

طرز تهیه قهوه ترک با شیر و طرز تهیه قهوه ترک بی شیر

۴ – اکنون شما باید قهوه جوش را به روی شعله ملایم بگذارید و صبر کنید تا جوش بیاید. شاید اینکار حدود ۳ الی ۴ دقیقه زمان لازم باشد. اما باید حواستان به قهوه جوش باشد و ان را فراموش نکنید. چون وقتیکه قهوه دم می‌کشد کف کرده و بالا می آید. این کف و  فوم تیره که روی سطح قهوه ایجاد می شود برای سرو رسمی و فروشگاهی قهوه ترک خیلی مهم میباشد.

طرز تهیه قهوه ترک با شیر و طرز تهیه قهوه ترک بی شیر

۵ – در مرحله بعدی قهوه جوش را از روی گاز بردارید تا کمی  کف یا فوم روی آن پایین بیاید. یاداوری میکنیم که اگر می‌خواهید قهوه تان غلیظ تر شود قهوه جوش را باید حدود ۱۰ تا ۲۰ ثانیه دوباره بر روی شعله بگذارید تا مجددا کف کند و بالا بیاید .

سپس ان را برای چند ثانیه از روی شعله گاز بردارید تا فوم فروکش کند. این کار را می‌ توانید ۱ الی ۳ بار دیگر انجام دهید تا میزان غلظت قهوه تان به حد دلخواهتان برسد.

طرز تهیه قهوه ترک با شیر و طرز تهیه قهوه ترک بی شیر

۶ – وقتیکه به غلظت مورد نظرتان رسیدید ، کمی از کف یا فوم روی سطح قهوه را به وسیله یک قاشق مربا خوری درون هر فنجان ( فنجانهایی که برای مهمان در نظر دارید ) بریزید.

سپس قهوه جوش را بردارید و از کنار فنجان شروع به ریختن قهوه بکنید تا فنجان پر شود . برای سایر فنجان ها هم همین کار را بکنید. یادتان باشد همه فنجان ها باید به یک اندازه پر شوند.

طرز تهیه قهوه ترک با شیر و طرز تهیه قهوه ترک بی شیر

 

طرز تهیه قهوه ترک با شیر و طرز تهیه قهوه ترک بی شیر

نکته :

قهوه جوش مسی برای دم کردن قهوه ی ترک مناسب تر است. برای دم کردن قهوه ترک از آب سرد استفاده کنید. همچنین تاکید میکنیم حتماً از قهوه ای که کاملاً نرم آسیاب شده است استفاده کنید.

۴ – برای دستیابی به بهترین طعم و عطر سعی کنید از قهوه های عربیکا استفاده نمایید و یا از ترکیب های قهوه ای که بیشترین درصد تشکیل دهنده آن قهوه عربیکا باشد .

بیشتر بدانید : تفاوت انواع قهوه ها و طرز تهیه

طرز تهیه قهوه ترک بی شیر

طرز تهیه قهوه ترک با شیر و طرز تهیه قهوه ترک بی شیر
مواد لازم برای تهیه قهوه ترک با شیر

شیر …………… یک فنجان

خامه نه چندان غلیظ ………. یک فنجان

قهوه آماده پودر شده ……… 3 قاشق سوپ خوری

آب جوش ……………………… دو فنجان

طرز تهیه قهوه ترک بی شیر

برای تهیه قهوه با شیر کافیست شیر و خامه را روی شعله ملایم با هم مخلوط کنید تا کاملا گرم شود. در همین حین، قهوه را در آب جوش حل کنید.

در بخش بعدی باید شیر و خامه را خوب هم بزنید تا کف مانند شود. هنگام سرو کردن، قهوه و مخلوط شیر را همزمان با هم داخل فنجان ها بریزید.

امیدواریم از اطلاعاتی که در این بخش از سایت فرکافی درباره طرز تهیه قهوه ترک باشیر و بی شیر تقدیمتان کردیم بهره کافی را برده باشید. سعی کنید دو مدل را در منزل تهیه کرده و برای پذیرایی از مهمانها استفاده کنید.

قهوه اسپرسو

اموزش قهوه اسپرسو یکی از نوشیدنی داغ و از انواع قهوه است که طرفداران زیادی دارد. این قهوه اسپرسو با عبوردادن بخار داغ آب از بین پودر قهوه بدست می اید. در این بخش از سایت فرکافی طرز تهیه قهوه اسپرسو را به شما ارائه میدهیم. امیدواریم از مطالعه این بخش بهره کافی را ببرید و بتوانید خودتان در منزل قهوه اسپرسو تهیه کنید.

نکات مهم برای طرز تهیه قهوه اسپرسو یا اموزش قهوه اسپرسو

به گزارش سایت فرکافی در اولین مرحله برای تهیه قهوه اسپرسو باید یک نوع مناسب از قهوه را انتخاب کنید. درجات مختلف روست قهوه و در نتیجه طعم اسپرسو متفاوت خواهد بود. همچنین به تاریخ روست قهوه و تازگی قهوه دقت کنید. برای تهیه یک قهوه اسپرسوی خوب نباید بیشتر از یک هفته از تاریخ روست آن بگذرد.
طرز تهیه قهوه اسپرسو

البته پیشنهاد میکنیم خودتان در منزل قهوه را اسیاب کند. البته آسیابهای برقی ارزان قیمت و نامرغوب برای اینکار مناسب نیستند و اگر قهوه بد آسیاب شود اسپرسوی شما هم خراب میشود. پس شما باید یا چرخ آسیاب خوب بخرید و یا اینکه از جای مناسبی قهوه روست و آسیاب شده مرغوب را خریداری نمایید تا قهوه اسپرسوی خوبی را بتوانید تهیه کنید.

طرز تهیه قهوه اسپرسو

همچنین یاد اوری می کنیم که برای تهیه اموزش قهوه اسپرسو باید از آب تصفیه شده بدون مواد معدنی استفاده کنید و همچنین آب را 90 درجه سانتیگراد گرم کنید. اما آب نباید به نقطه جوش 100 درجه برسد چون قهوه تان خراب میشود.

طرز تهیه قهوه اسپرسو

همچنین برای تهیه قهوه اسپرسو مقدار قهوه باید کافی باشد . نه زیاد و نه کم . 7 گرم برای تک شات و 14 گرم برای دبل شات اسپرسو کافیست.

وسایلی که برای تهیه قهوهاستفاده میکند کاملا خشک باشد . چون رطوبت هم قهوه شما را خراب میکند و ممکن است سبب خروج زودهنگام اسپرسو بشود.

طرز تهیه قهوه اسپرسو

در مرحله فشرده سازی برای تهیه قهوه اسپرسو باید سبد قهوه را سر پر کنید . همچنین شما باید تا سه چهارم آنرا فشرده کنید. در مرحله بعدی دوباره پودر قهوه را بریزید و مجددا توسط تمپر ان را فشار دهید.

در آخر شما باید به اندازه چهار پنجم سبد، پودر فشرده داشته باشید. اگر بیش از حد بفشارید ممکن است اسپرسوی شما طعم گل آلود بدهد همچنین به دستگاهتان فشار می اید  و اسیب می بینید.

طرز تهیه قهوه اسپرسو

اکنون دستگاه را روشن کرده و شروع به تهیه اموزش قهوه اسپرسو بکنید.

طرز تهیه قهوه اسپرسو
وسایل لازم برای تهیه قهوه اسپرسو

۱ – دستگاه اسپرسو ساز به همراه پُرتافیلتر

۲ – آسیاب قهوه مناسب

۳ – تمپر قهوه جهت فشرده سازی

۴ – ترازوی دیجیتال کوچک ( در صورت موجود بودن )

۵ – فنجان قهوه شیشه ای

مراحل اصلی طرز تهیه اموزش قهوه اسپرسو

برای تهیه قهوه اسپرسو باید دستگاه را روشن کنید و صبر کنید تا حسابی گرم شود.  این گرم شدن با توجه به نوع مواد و دستگاه شما ممکن است بین ۱۰ تا ۳۰ دقیقه طول بکشد. ( دستگاه های خانگی در زمان بین ۱۰ تا ۱۵ ثانیه اکثرا گرم شده اند . )

در مرحله بعدی از طرز تهیه قهوه اسپرسو باید پورتافیلتر خود را سر جای خود (هدگروپ) ببندید و دکمه شروع کار دستگاه را بزنید . با این کار دستگاه شما چند ثانیه کار میکند و آب جوش به صورت عادی خارج خواهد شد.

طرز تهیه قهوه اسپرسو

دلیل اینکار اینست که با انجام این مرحله آب تازه وارد دستگاه میشود و در دستگاه جریان پیدا می کند .

همچنین با این کار کلیه اجزای در ارتباط با قهوه ، هم هدگروپ و هم پرتافیلتر و سایر اجزا داخلی گرم شده و اماده ساخت قهوه اسپرسو میشوند.. پس از قطع کردن جریان آب بهتر است درون پرتا فیلتر و سطح بیرونی هدگروپ را خشک کنید تا همانطور که گفتیم مرطوب نماند. چون رطوبت ممکن است قهوه ما را خراب کند.

در بخش بعدی برای تهیه قهوه اسپرسو باید برای تست کردن درجه آسیاب و پاک شدن اثر قهوه ای که قبلا آسیاب کرده اید چند دانه قهوه را آسیاب کنید. وقتیکه اطمینان پیدا کردید خروجی مورد نظرتان کیفیت دارد شروع به آسیاب کردن قهوه تان بکنید . دقت داشته باشید که بهتر است همیشه به اندازه میزان استفاده تان قهوه را آسیاب کنید . چون قهوه ای که مدتهاست اسیاب شده به درد نمی کند و اصلا خوشمزه نمی شود.

در مرحله بعدی برای تهیه قهوه اسپرسو باید حدود ۱۸ تا ۲۱ گرم از پودر قهوه را درون سبد پرتافیلتر بریزید و با توجه به آموزش روش تمپ کردن که در بالا اشاره شد ان را فشار دهید. بعد از آن می‌توانید با استفاده از انگشت اشاره خود سطح قهوه فشرده شده را تست کنید تا از فشردگی آن مطمین شوید.

در مرحله آخر از طرز تهیه اموزش قهوه اسپرسو میتوانید پرتافیلتر را سر سرجای خود درون هدگروپ ببندید و شروع به درست کردن قهوه اسپرسو بکنید.

لازم به ذکر است که اگر دستگاه شما اتوماتیک است با توجه به یک یا دوکاپ بودن پرتافیلتر دکمه مورد نظر را بفشارید تا قهوه شروع به درست شدن کند. باید فنجانتان به اندازه از پیش تعیین شده  برسد.

در غیر این صورت دکمه شروع را بفشارید و پس از رسیدن فنجان به وزن مورد نظرتان دکمه قطع آب را فشار دهید تا قهوه خارج شود و تهیه ان به پایان برسد.

امیدواریم از اطلاعاتی که در این بخش از سایت فرکافی درباره طرز تهیه اموزش قهوه اسپرسو تقدیمتان کردیم بهره مند شده باشید. شما میتوانید با تهیه این قهوه لحظاتی شاد را در کنار خانواده تجربه کنید.